1 op 1 aankoopbegeleiding

Bent u een startende belegger en geïnteresseerd in het investeren vastgoed? Wilt u graag deskundige begeleiding en coaching bij het aankopen van vastgoedbeleggingen? Dan is ons 1-op-1 aankooptraject precies waar u naar op zoek bent.

Begeleiding is VOL!

Momenteel zit de 1 op 1 begeleiding vol, maar u kunt uzelf inschrijven op onze wachtlijst, dan krijgt u al eerste een melding zodra er een plek vrij is.

Inschrijven voor wachtlijst

Exclusieve begeleiding service via RD Vastgoed

Bij RD Vastgoed begrijpen we dat het beleggen in vastgoed complex en uitdagend kan zijn. Daarom bieden we een exclusieve coachingsservice aan om u te begeleiden bij elke stap van het aankoopproces. Onze ervaren vastgoedprofessionals staan klaar om hun kennis en expertise met u te delen, zodat u met vertrouwen in vastgoed kunt investeren.

Ontdek ons persoonlijke aankooptraject

Wat kun u verwachten van ons 1-op-1 aankooptraject? Ten eerste zullen we samen met u uw specifieke beleggingsdoelen en -strategieën bespreken. We zullen de tijd nemen om uw behoeften en voorkeuren te begrijpen, zodat we een plan op maat kunnen maken dat perfect bij u past.

Wij zijn betrokken bij elke stap

We identificeren geschikte vastgoedbeleggingen die aan uw zoekprofiel voldoen. Ons team voert marktonderzoek uit, analyseert investeringsmogelijkheden en voert grondig due diligence uit voor de beste investering. We bieden voortdurende ondersteuning en advies, zelfs na de transactie. Ons doel is uw langetermijnsucces in vastgoedbeleggingen.

Meld je aan voor de wachtlijst

En we zullen er alles aan doen om u te helpen bij het behalen van uw financiële doelen.

Veelgestelde vragen

Onderstaand vindt u onze veelsgestelde vragen. Indien uw vraag er niet tussen staat kunt u contact met ons opnemen.

1.

Wat is het verdienmodel van RD Vastgoed?

Wij berekenen onze bemiddelingskosten door aan de kant van de koper. Op deze manier zijn wij in staat onze dienst volledig kosteloos aan u aan te bieden.

2.

Wie stelt de koopovereenkomst op?

Het is juridisch toegestaan om zelf de koopovereenkomst op te stellen. Weet u niet hoe u een koopovereenkomst moet opstellen? Dan kan RD Vastgoed u daar bij helpen.

3.

Wie regelt de bezichtigingen van de woning?

In ons netwerk is het niet ongebruikelijk dat de woning verkocht wordt zonder bezichtiging. Dit omdat onze partners gewend zijn om snel te handelen. Mochten er toch bezichtigingen gepland moeten worden zullen wij dit regelen. Het is dan aan u de voorkeur aan te geven of u graag heeft of één van onze werknemers erbij is.

4.

Welke officiële documenten moet ik aanleveren voor de verkoop?

Er zijn een aantal officiële documenten vereist bij de verkoop van uw woning. Bij geen uitzonderlijke gevallen zonder scheiding of overlijden zijn deze documenten vereist:
- Kopie legitimatiebewijs van alle eigenaren van de woning.
- Akte van levering.
- WOZ Beschikking en andere gemeentelijke aanslagen.
- Energieprestatiecertificaat.
- Documenten van de Vereniging van Eigenaren.
- Ingevulde VvE vragenlijst.
- Documenten van de VvE (wanneer u appartement daar toebehoort)Ingevulde lijst van roerende zaken.
- Splitsingsakte

5.

Wie bepaalt de leveringsdatum?

U beschikt ten alle tijden over de volmacht dit te bepalen. In de meeste gevallen gaat dit in overleg met de koper. Naar onze ervaring is dit in geen geval een struikelblok. Onze partners zijn flexibel en er wordt altijd een oplossing gevonden mocht dit nodig zijn.