Geïnteresseerd in het aankopen van vastgoed?

RD Vastgoed beschikt over zeer divers vastgoed aanbod door heel Nederland.

Vul uw zoekprofiel in

Voordelen aankopen via RD Vastgoed

Exclusief

Wij brengen enkel exclusieve proposities onder de aandacht bij onze investeerders, waarin naast exclusiviteit ook rendement centraal staat.

Landelijke dekking

RD Vastgoed limiteert zich niet tot een bepaalde regio en beschikt zodoende over vastgoedproposities door heel Nederland.

Beleggingen & ontwikkelingen

De proposities die wij bij onze beleggers aanbieden bestaan uit zowel beleggingen als ontwikkelingen, variërend vanaf circa 100.000 tot enkele miljoenen euro’s.

Off-market

Al ons aanbod wordt off-market verkocht en wordt niet aangeboden op andere platforms of verkoopwebsites.

Betrouwaar

Met een sterke focus op klanttevredenheid bewijs RD Vastgoed zijn betrouwbaarheid met consistent hoge beoordelingen door heel Nederland.

Begeleiding van A-Z

Aankopen via RD Vastgoed stopt niet bij het ontvangen van aanbod. Naast het inplannen van de bezichtigingen en het tekenen van het koopcontract, blijven wij tot de overdracht betrokken bij de aankoop.

Kosteloos advies

Indien gewenst kunnen wij u ook ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes. Denk hierbij aan onder andere fiscaal en financieel advies op maat.

Gegarandeerd rendement

Naast het begeleiden bij het aankopen kunnen wij u ook voorzien van het vinden en selecteren van de juiste huurders voor uw belegging.

Netwerk

RD Vastgoed streeft naar lange termijn samenwerkingen. Het delen van ons netwerk met onze klanten staat hierbij centraal.

Wat onze klanten zeggen