Over RD Vastgoed

RD Vastgoed is initieel opgericht om het verkopen van vastgoed transparanter, gemakkelijker en kosteloos te laten verlopen. Wij vinden dat gezien de overspannen vastgoedmarkt u als vastgoedbezitter niet een courtage zou hoeven te moeten betalen bij het realiseren van een transactie door een makelaar.

Vanuit deze filosofie zijn wij van start gegaan en hebben wij ons de afgelopen jaren ontwikkelt tot een zeer compact, maar compleet en ervaren team. Dit heeft tot een succesvolle uitvoering van onze dienstverlening geleid, waarbij klanttevredenheid, snelheid, transparantie en professionaliteit centraal staan.

About House - Realtor X Webflow Template
About Us - Realtor X Webflow Template
House Seller - Realtor X Webflow Template

Lukas Kerrebijn

Partner & oprichter

Ik ben een gedisciplineerd, hardwerkend en ambitieus persoon met een passie voor ondernemen. In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van vastgoed. Na het volgen van mijn BBA in Entrepreneurship en mijn opleiding basistheorie vastgoeddeskundige wist ik dat ik aan mijn eigen ondernemingen wilde gaan bouwen, iets waar ik mij dagelijks met veel ambitie en gedrevenheid voor inzet.

Kamil Boussatta

Partner

Ik werk vanuit waarden die ik heb ontwikkeld tijdens mijn sportieve carrière. Discipline, samenwerken, veerkracht en volharding zijn kenmerkend voor mijn werkwijze. Door mijn uitstekende creatieve vermogen ben ik in staat om oplossingsgericht naar uitdagingen te kijken. Het aangaan van uitdagingen geeft mij energie en voldoening en daar ligt dan ook één van mijn krachten: het zoeken naar een oplossing in iedere situatie.

Sebas Commissaris

Financieel adviseur

Sinds 2015 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. In de afgelopen 8 jaar ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in het financieren van te verhuren/verhuurd onroerend goed. Ik ben gedisciplineerd, creatief, oplossingsgericht en doortastend. Hoe lastiger de casus, hoe meer mijn financiële hart gaat kloppen om de casus tot een positief einde te brengen.

Martijn de Haan

Investeringsmanager

Mijn diepgaande interesse in de onroerend goed sector richt zich vooral op beleggingsmogelijkheden. Ik ben gepassioneerd over het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties in de vastgoedwereld. Het bieden van hoogwaardige beleggingen en het centraal stellen van klanttevredenheid zijn mijn hoofddoelen. Mijn ervaring als EP-W/B adviseur draagt bij aan mijn inzicht in verduurzaming, een sleutelfactor in het huidige investeringsklimaat. Dit toont mijn toewijding aan de evoluerende wereld van vastgoedbeleggingen.

Sep Rangel

Data-analist

Het behalen van mijn VWO-diploma vormt een solide basis voor mijn ondernemende visie in de vastgoedwereld. Mijn jeugdige energie gecombineerd met een hoog denkniveau komt extra goed van pas in onze branche. Mijn academische achtergrond geeft me niet alleen een stevige basis, maar stimuleert ook een frisse kijk op vastgoedondernemerschap. Klaar om uitdagingen met zelfvertrouwen aan te gaan, streef ik ernaar onze klanten van RD Vastgoed uitstekende dienstverlening in het vastgoed te voorzien.

Willem Bakker

Acquisitie Manager

Ik heb in de afgelopen jaren een brede ervaring opgedaan in verschillende facetten van de vastgoedsector. Van het beheer van kantoorpanden in Amsterdam tot het zoeken van juiste investeringsmogelijkheden in logistieke vastgoedobjecten voor institutionele beleggers. Met deze brede ervaring op zak kan ik beleggingsmogelijkheden goed beoordelen vanuit verschillende invalshoeken en beleggers van degelijk advies voorzien bij het aankopen van vastgoed.