9/6/2023

Ontdek Ons Nieuwe Off-Market Vastgoedplatform: Een Unieke Match voor Beleggers

Ontdek ons nieuwe, exclusieve off-market vastgoedplatform dat naadloos aansluit bij uw persoonlijke zoekprofiel.

Ontdek Ons Nieuwe Off-Market Vastgoedplatform: Een Unieke Match voor Beleggers

Beste vastgoedbeleggers,

Het is tijd om een geheimpje met jullie te delen. Een geheim waarvan we zeker weten dat het jullie, vastgoedbeleggers, enthousiast zal maken. Maak je klaar voor een match made in heaven! 

Onze developers hebben hard gewerkt aan ons gloednieuwe off-market vastgoedplatform waarmee wij je voortaan precies de vastgoedproposities kunnen aanbieden die passen binnen jouw specifieke zoekprofiel. 

Het aanmaken van een zoekprofiel is zo gebeurd, hierover later meer. Natuurlijk willen wij heel graag de connectie behouden met onze beleggers. Daarom zal ons team na het invullen van je zoekcriteria even contact met je opnemen om, als je daarmee instemt, een afspraak te maken voor een nadere kennismaking op ons nieuwe kantoor in Amsterdam.

Door ons nieuwe systeem zullen wij steeds meer afstappen van onze traditionele mailinglijst. Beleggers krijgen voortaan aan de hand van hun zoekcriteria de kans om proposities als enige aangeboden te krijgen en een X aantal dagen exclusiviteit te krijgen. 

Dus, beste beleggers, het is hoog tijd om je aan te melden voor ons platform en de vruchten te plukken van deze unieke match made in heaven. Geef je vastgoedportefeuille een boost en laat RD Vastgoed je bron zijn van passende investeringsproposities. 

Aanmelden is simpel. Klik op de link hieronder en laat je zoekprofiel achter. En hopelijk zien we je snel bij ons op kantoor voor een kop koffie.