8/10/2023

Wij zien kansen die door velen over het hoofd worden gezien

RD Vastgoed matcht beleggers met unieke investeringskansen in NL onroerend goed ondanks marktonzekerheden.

Wij zien kansen die door velen over het hoofd worden gezien

Door de onzekerheid over het overheidsbeleid kiezen steeds meer beleggers ervoor o hun geld anders te investeren dan in Nederland vastgoed. Eeuwig zonde, want wij zien nog altijd voldoende potentieel. Via ons platform worden particuliere en professionele beleggers gematcht met en zorgvuldig geselecteerd aanbod van investeringskansen die door velen over het hoofd worden gezien.

Ongeveer 90 procent van one transacties betreft woningen, de rest bestaat it commercieel vastgoed of combinaties van beiden. We werken met particuliere beleggers die en woning tussen de twee en vier ton willen kopen, maar ok met professionele partijen die op zoek zijn naar commercieel vastgoed of grotere ontwikkel- en transformatieprojecten.

Kanteling woningmarkt

In de drie jaar die we bestaan, zagen we de woningmarkt kantelen. Eerst was het uitdagender om woningen te vinden dan beleggers, nu zien we juist dat beleggers terughoudender zijn door beleidsveranderingen als de middenhuurregulering en opkoopbescherming. Beleggen in woningen is minder makkelijk, maar zeker niet onmogelik geworden. Wij zien in Nederland nog meer dan genoeg kansen. Daarvoor investeren we volop in marketingcampagnes en relaties om zo veel mogelijk aanbod binnen te krijgen. Verkopen via ons heeft namelijk veel voordelen, met als belangrikste reden dat het geheel gratis.

Alles in huis

Ons team zet alles op alles om beleggers voortdurend kant-en-klare of 'value-add' proposities aan te reiken. Valt de woning bijvoorbeeld onder de 187 WWS-punten, dan is dat met de nodige verduurzamingsmaatregelen mogelijk te verhelpen. Dat kunnen we onder andere met one partner Your Solar faciliteren. Met ons ons bouwteam kunnen we ok zelf verbouwingen realiseren. Daarnaast regelen we indien gewenst een goede, grondig gescreende huurder. Daarvoor hebben we RentConnect, one aanhuur- en verhuurtak. We hebben alles in huis.

Wij scannen alle leads, vragen relevante informatie op en maken dan de rekensom. Wat er overblijft zijn parels die we zelf ook zouden kopen als we eindeloze financièle middelen hadden, anders bieden we ze niet aan. Dat weten beleggers die met ons hebben gewerkt inmiddels ook.

Zoekprofiel invullen

Om deze investeringskansen te matchen met de juiste partijen, hebben we een eigen system ontwikkeld waarvoor beleggers kosteloos en zoekprofiel kunnen invullen. Het grote voordeel hiervan is dat het aanbod exclusief is; het staat verder nergens online. En het is gratis, ons platform kost niets. Pas als het tot een transactie komt, wordt een courtage betaald door de koper. Hoe dit precies werkt lees je in dit interview.

Als een propositie voldoet aan een zoekprofiel, dan benaderen we je persoonlijk. Is er serieuze interesse, dan start het verkoopproces. Wij hebben ons huiswerk altijd al goed gedaan, waardoor de verkoop erg snel kan gaan - wel binnen één of twee weken. We leveren altijd en compleet dossier: een informatiememorandum en een dataroom. Zo nemen we beleggers al het werk it handen en hopen we dat beleggen in Nederlands vastgoed toch nog wordt (her)overwogen. Kansen zijn er namelijk genoeg.

Wegens groei is RD Vastgoed voortdurend op zoek naar nieuwe collega's. Neem bij interesse contact met ons op via deze pagina.

- Lukas Kerrebijn & Kamil Boussatta, partner RD Vastgoed